Designleuning is uw specialist met ruim assortiment

Op zoek naar een mooie design leuning? Vind uw favoriete leuningen en toebehoren in de webshop van Designleuning. U vindt bij Designleuning elke gewenste stijl. Industrieel design of juist tijdloos. Een trendy design of liever een leuning met karakter? U vindt het in de webshop. We onderscheiden ons door het aanbod duidelijk te presenteren. Onze prijzen en voorwaarden zijn volkomen helder. Vooral bieden we u echter zeer duidelijke beschrijvingen en maten. Een eenvoudig te gebruiken handleiding bij iedere leuning of accessoire maakt het geheel compleet. We bieden u mogelijkheden om maatwerk te laten realiseren.

Stel uw ideale design leuning samen in onze webshop

Montage van uw design leuning

Iedere leuning is uniek. Precies passend in uw interieur. Qua stijl en qua maatvoering. Heeft u moeite of bent u onzeker over het zelf inmeten? Vraag dan onze hulp. We kunnen u advies geven. Al onze producten worden geleverd met een duidelijke montagehandleiding. Zo wordt de leuning veilig bevestigd en is goed voor jarenlang woon- en kantoorplezier.

Design in verschillende stijlen

In de webshop en het assortiment van Designleuning vindt u een grote variatie aan mogelijkheden. Wellicht heeft u een voorkeur voor een van de volgende designstijlen:

  • Leuning design gecombineerd met verlichting
  • Industrieel
  • Tijdloos
  • Natuur
  • Trendy en bijzonder

design leuning

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Bent u op zoek naar die ene fraaie leuning? Dan vindt u ongetwijfeld precies de leuningen en toebehoren in onze webshop. Voor maatwerk design kunt u Designleuning altijd inschakelen. Wij zorgen voor een ontwerp in elke gewenste stijl. Zoekt u bijvoorbeeld naar eenheid en openheid voor een balustrade? Dan vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

Contact opnemen over uw design leuning

Maak direct gebruik van het aanbod in onze transparante webshop. Kunt u niet direct bestellen? Heeft u aanvullende vragen of wilt u een maatwerk oplossing bespreken? Neem dan contact op met Designleuning door het contactformulier in te vullen of stuur een e-mail via info@designleuning.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen voor een design leuning te bespreken.