Uitgebreid aanbod in leuningen en toebehoren

Gebruik maken van het beste aanbod in leuningen en bijpassende leuningsteun? Bestel in de webshop van Designleuning. Wij zijn een specialist in leuningen. We onderscheiden ons door ons uitgebreide aanbod en eenvoudige montagehandleiding. Voor iedere leuning is er een bijpassende leuningsteun verkrijgbaar. Combineren? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Verschillende diktes en lengtes kunnen worden gecombineerd met een precies passende leuningsteun. Dat kan prima door bijvoorbeeld hout en staal met elkaar te combineren. Design en licht combineren? Vindt dan een fraaie mogelijkheid met ledverlichting in uw leuningsteun. Diezelfde ledverlichting kan prima tot recht komen in de leuning zelf. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. We zorgen voor maatwerk in iedere situatie. Heeft u een reden om niet direct in de webshop van Designleuning te bestellen? Laat het ons weten met een e-mail of via het contactformulier. Wij zorgen dan voor een overzicht van de mogelijkheden die bij u het beste werken. Bijvoorbeeld met een leuningsteun, leuning of eindhoeken.

Het monteren van de leuning en leuningsteun

Al onze producten zijn in een stijl die passend is voor uw soort interieur. Trendy en bijzonder. Design en stoer. Design en natuur of juist een robuust of industrieel design. Deze en andere stijlen vindt u direct in het assortiment. Voor de montage kunt u gebruikmaken van een eenvoudige handleiding die zorgt dat u zelf voor een veilige en vakkundige montage kunt zorgen. U zult voor jaren plezier beleven aan onze stijlvolle leuningen met bijpassende leuningsteun maakt u het plaatje dan helemaal af.

In het assortiment van Designleuning

In ons assortiment vindt u alle mogelijke toepassingen met leuningen. Bij Designleuning bestelt u bijvoorbeeld:

  • Leuningen
  • Leuningsteunen
  • Eindhoeken
  • Verbindstukken
  • Montagemateriaal

leuningsteun

Op zoek naar een trendy leuningsteun? Neem contact op

Heeft u een gericht advies nodig? Wilt u weten welke leuningsteunen u nodig heeft? Neem dan contact op met Designleuning. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of stuur een e-mail aan info@designleuning.nl. Voor de perfecte leuningsteun gaat u naar Designleuning.