Leuningen en toebehoren met ruim assortiment

Zoekt u naar het beste aanbod voor een leuningsteun voor een vierkante/platte leuning? Kies in de webshop van Designleuning uw favoriete design. Robuust en stoer of juist tijdloos of trendy. Vierkant, rond of in een platte variant. Alle leuningen kunt u voorzien van een bijpassende leuningsteun. Bestel eenvoudig in de webshop. Kenmerkend is onze duidelijkheid. Zorgvuldige maatvoering en overzichtelijke foto’s. Voor zelfmontage kunt u de heldere handleiding gebruiken. Voor veel mensen zal het met behulp van de montagehandleiding goed mogelijk zijn om zelf de leuningen en de leuningsteun te monteren. Designleuning zorgt voor een leuning van topkwaliteit. Vind in de webshop uw favoriete stijl. Bijvoorbeeld een vierkant model of juist die perfect platte variant die naadloos bij uw interieur aansluit.

Het monteren van de leuningsteun voor een vierkante/platte leuning

Omdat het belangrijk is dat de leuning goed en stevig gemonteerd wordt zit bij al onze producten een duidelijke montagehandleiding. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, of nog wat vragen hebben. Neem dan contact met ons op onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies.

Verschillende stijlen bij Designleuning.nl

Er is een variatie aan stijlen leverbaar voor uw leuning en de leuningsteun. Rond, vierkant of juist een platte uitvoering? Vind uw stijl in design voor:

  • Stoer
  • Natuur
  • Robuust
  • Industrieel
  • Trendy

leuningsteun vierkant/platte leuning

Naast een leuning vindt u bij Designleuning mogelijkheden met design en licht, eenheid en openheid en trendy en bijzonder. Voor eenheid en openheid kunt u zorgen door voor een maatwerk balustrade te kiezen. Voor design en licht bieden we varianten met gebruik van ledverlichting. Wenst u een platte of vierkante leuning? Laat ons dan meedenken met uw ideeën. We geven u een gericht advies, zodat u het gewenste eindresultaat heeft.

Contact opnemen over de leuningsteun voor een vierkante/platte leuning

Direct bestellen in de webshop van een leuningsteun is eenvoudig en transparant. Weet u niet geheel zeker of u het juiste product bestelt? Bijvoorbeeld een platte of vierkante leuning? Heeft u aanvullende vragen en wilt u laten inmeten en/of monteren? Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail aan info@designleuning.nl. Wij zijn uw specialist voor een leuningsteun voor een vierkante/platte leuning.