Een stalen trapleuning is maatwerk.

Zoekt u een leuning uit staal?  Kies voor design en stoer of juist een tijdloos design. Zeker als het gaat om staal kiest u voor design en karakter. Het zal uw trap (nog meer) een uitstraling van eenheid en openheid geven. Uw nieuwe leuning is gemaakt van de beste kwaliteit staal en is goed voor jarenlang (woon)plezier. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Al onze stalen leuningen kunnen voorzien worden van een kleur naar keuze. Uw leuning word dan voorzien van een duurzame poedercoating. Wij kunnen alle RAL kleuren leveren, ook in matte kleur. Maar ook speciale trend kleuren zoals, roest kleur, neon kleuren enz. Zo heeft u niet alleen een trendy, tijdloos, industrieel of robuust design. De veiligheid van u en uw gezin (of collega’s) is met een vakkundige montage gegarandeerd. Laat het ons dan weten met een e-mail of vul het contactformulier in. Wij gaan voor u aan de slag om een passende oplossing te vinden.

Leuningen van staal, wij realiseren uw idee.

5 Tips om de juiste leuningen te bestellen

Voordat u een bestelling van een leuning plaatst is het raadzaam om de volgende tips te gebruiken:

  • Kies voor staal of ander materiaal passend bij uw interieur
  • Zorg voor nauwkeurig meten. Bij twijfel schakelt u ons in
  • Bekijk de kwaliteit van het materiaal of doe navraag
  • Beoordeel de breedte van uw trap en kies voor de juiste muurleuning
  • Beoordeel de geschiktheid van uw muren voor bevestiging van de leuning

Bent u niet overtuigd of uw muren geschikt zijn voor montage van uw gewenste trapleuning? Vraag ons dan om advies. Wij zorgen voor een advies waardoor u de meest geschikte leuning bestellen kunt.

Meer weten over een leuning in staal? Neem contact op

Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail aan info@designleuning.nl voor informatie van Designleuning. Ons advies is gratis en onze prijzen voordelig. Designleuning zorgt voor een perfecte leuning in staal in heel Nederland.