Ruim assortiment leuningen en toebehoren

Leuningsteun voor een ronde leuning nodig? Kies uit het uitgebreide assortiment in de webshop van Designleuning. Wij bieden u een assortiment in veel verschillende stijlen. Van een ronde leuning tot een leuningsteun. De leuningsteun kan worden uitgevoerd in een design met licht. Design en licht kan worden verwerkt in de leuningen zelf. Een ronde leuning komt vaak overeen bij de designs natuur, kleur, hout en tijdloos. Uitgevoerd in staal of RVS past een ronde leuning met bijpassende leuningsteun juist vaak weer bij design en robuust, industrieel en karakter. Wel trendy design of juist tijdloos design u ook wenst. Designleuning heeft de oplossing. Op al onze producten verlenen wij volledige service en garantie. Voor de montage van de leuningsteun, maar ook voor de leuningen zelf leveren wij standaard een heldere handleiding met overzichtelijke beschrijving mee. Dat maakt in veel gevallen mogelijk om de montage van de producten in de webshop geheel zelfstandig uit te voeren.

Het monteren van een leuningsteun voor een ronde leuning

We zorgen voor duidelijke beschrijvingen en maatvoeringen bij onze producten. Dat zal het voor veel mensen mogelijk maken om de montage zelf uit te kunnen voeren. Bij rondvormige leuningen is het nog belangrijker dat de juiste bevestigingsmaterialen worden gebruikt. Deze zijn bij onze producten meegeleverd. Bestellen in de webshop is eenvoudig als u precies de maten weet aan te geven. Neem gerust contact met ons op wanneer u twijfelt of vragen heeft.

Een aantal populaire stijlen voor een ronde leuning

Een ronde leuning zien we vaak terug bij de volgende stijlen:

  • Design en natuur
  • Design en kleur
  • Design en hout
  • Een tijdloos design
  • Trendy en bijzonder

Bij trendy en bijzonder is er vaak sprake van een combinatie van materialen die binnen dezelfde stijl voor aanvulling zorgen.

leuningsteun ronde leuning

Vele mogelijkheden voor een leuningsteun voor een ronde leuning

Heeft u niet direct een keuze kunnen maken voor de juiste leuningsteun in onze webshop? Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt? Wilt u onze inmeetservice inschakelen? Laat het ons dan weten door het contactformulier op de website in te vullen of stuur een mail via info@designleuning.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Wij hebben een leuningsteun voor iedere ronde leuning beschikbaar.