Maatwerk trapleuning naar uw wensen

Op zoek naar een leuning die precies past bij de uitstraling van uw interieur? In de webshop van Designleuning vindt u een uitgebreid aanbod. U vindt er veel verschillende mogelijkheden met een leuning. In een tijdloos design of juist in een trendy design. U kunt kiezen om uw leuning te bestellen en vervolgens zelf te monteren. Wij leveren u een inmeet handleiding. Deze is in het Nederlands en maakt het mogelijk om de leuning eenvoudig zelf te monteren. Twijfelt u over de maatvoering? Heeft u zekerheid nodig dat het product precies op maat wordt geleverd? Neem daarvoor gerust contact met ons op. Design en stoer of misschien juist design en natuur? Neem dan snel contact met ons op of bestel direct in de webshop.

Alles op het gebied van leuningen

Veel verschillende leuningen bevinden zich direct in ons aanbod via de webshop. Dit aanbod richt zich met name op de materialen RVS, staal en hout. Voor de leuningsteunen vindt u bijpassende materialen. De montagemiddelen zijn altijd geschikt en passen bij het product van uw keuze. Wilt u een andere oplossing? Heeft u een specifiek idee voor de leuningen? Bijvoorbeeld een trapleuning die wordt gecombineerd met ledverlichting? Laat het ons weten en wij zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing. Binnen ons assortiment vindt u tevens een leuningsteun, eindkap en toepassingen bij een balustrade. Heeft u uw favoriete al gevonden in de webshop? Bestel dan snel of neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

Waarom kiezen voor een leuning van Designleuning.nl?

Designleuning in een notendop:

  • Zeer ruim assortiment in leuningen en accessoires
  • Gratis advies
  • Vakkundig inmeten
  • Zelf eenvoudig te monteren
  • Volledige service en garantie op werk en materiaal

leuning

Op zoek naar een trendy leuning? Neem contact op

Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail aan info@designleuning.nl om uw vragen aan ons voor te leggen. Wij reageren snel met een e-mail of telefoontje. Designleuning is uw expert met een uitgebreid aanbod voor uw leuning.