Maatwerk en ruime keuze in leuningen

Zoekt u het beste aanbod in leuningen? Een leuning op maat bestelt u bij Designleuning. Perfect gemaakt en vakkundig geplaatst. Vanuit het eenvoudige bestelproces in onze webshop heeft u binnen korte tijd uw op maat gemaakte leuning besteld. Duidelijke foto’s en heldere productbeschrijvingen. Dat vormt de basis om vlot te komen tot het door u gewenste op maat gemaakte product. De leuning kunt u direct laten voorzien van de passende toebehoren. Die bestelt u gewoon direct mee. De levering bestaat uit een volledige zending. Alles netjes bij elkaar, zodat u niet op meerdere zendingen hoeft te wachten. Gaat u zelf aan de slag met de op maat gemaakte leuning? Dan gebruikt u daarvoor onze goed begrijpelijke montagehandleiding. Heeft u voldoende tijd en bent u handig genoeg om zelf te monteren? Dan staat niets u in de weg om direct uw op maat gemaakte leuning te bestellen in de webshop van Designleuning.

Direct een design leuning op maat kopen

Uw leuning vakkundig gemonteerd

Voor zekerheid en exacte meting van de leuningen maakt u gebruik van onze inmeetservice. Wij werken door heel Nederland. Maak een afspraak als u wilt dat onze monteur naar u toe komt om in te meten. Daarmee weet u zeker dat uw leuningen en toebehoren precies juist zijn. De monteurs van Designservice zijn ook uitermate handig als het aankomt op het monteren van de leuning bij u thuis of op kantoor. Heeft u bijvoorbeeld een situatie die problematisch kan zijn als u zelf gaat monteren? Bijvoorbeeld een scheve of poreuze muur, waardoor de bevestiging extra vaardigheid vereist? Laat dit dan met een gerust hart aan onze monteurs over. U mag ons uiteraard inschakelen als u gewoon geen tijd heeft om de montage zelf te doen. Bij Designleuning zijn we flexibel en richten we ons naar uw wensen.

Kies uw favoriete stijl. Op maat gemaakt en passend bij uw interieur

Een aantal stijlen die we als design oplossing vaak toepassen zijn de volgende:

  • Industrieel
  • Robuust en stoer
  • Trendy
  • Bijzondere kleur
  • Hout. Behandeld en onbehandeld

leuning op maat

De oplossingen voor een balustrade worden veelal gezocht in eenheid en openheid. Het design van een balustrade met eenheid en openheid is een van de specialismen van Designleuning.

Vermelding van de contactgegevens voor uw leuning op maat

Gebruik het contactformulier om uw vraag aan Designleuning te stellen. Stuur een e-mail aan info@designleuning.nl als u dit prettiger vindt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld voor de leuning op maat.