Maatwerk muurleuningen

Heeft u behoefte aan een muurleuning op maat? Laat deze dan ontwikkelen door de vakmensen van Designleuning.nl. Wij maken uw ideale muurleuning. Voor binnen of voor buiten. Voor particulieren en voor bedrijven. In hout, RVS en en staal. Kortom, voor iedereen hebben wij de optimale leuning op maat. Laat uw wensen achter op ons contactformulier. Dan maken wij aan de hand daarvan uw ideale muurleuning op maat.

Muurleuningen op maat in RVS

Muurleuningen op maat in hout

Als u een muurleuning op maat wenst

Wilt u een unieke, perfect bij uw interieur of exterieur passende muurleuning? Dan horen wij graag waar deze aan moet voldoen. Wij maken leuningen van staal, hout en RVS. Het is verstandig als u eerst bepaalt welk materiaal u het meest aanstaat. En zit u te denken aan een ronde of platte leuning? Vervolgens kiest u welke leuningsteunen u wilt. Kortom, u ontwerpt uw nieuwe leuning compleet op maat. Heeft u hier graag wat advies bij? Dat leveren onze specialisten graag. Het bieden van advies hoort bij onze complete service. Weet u niet zeker of u de maten van uw muurleuning goed heeft gemeten? Dan komen onze specialisten graag bij u op bezoek om een meting te doen. Zodra uw wensen en de maten duidelijk zijn, kan het echte op maat maken beginnen.

Een uniek design muurleuning op maat

Het mooie aan een maatwerk muurleuning is dat deze volledig voldoet aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe leuning perfect aansluit bij het interieur of het pand waarvoor u de leuning bestelt.

Ook adviseren wij u desgewenst over montagemateriaal, eindkappen en beugels. Welke stijl wenst u? Hierbij wat suggesties:

  • Stijl van eenheid en openheid?
  • Trendy kleur en bijzonder hout?
  • Licht en openheid als in de natuur?
  • Tijdloos design met bijzonder karakter?
  • Stoer industrieel met robuust materiaal?

muurleuning op maat

Meer informatie? Neem contact op

Kortom, via Designleuning.nl vindt u geheid uw ideale leuning. Perfect maatwerk. Mooie garantie. En volledige service. Neem alvast een kijkje in onze ruime webshop. Weet u al wat uw wensen zijn? Laat deze dan achter op ons online contactformulier. U mag uw verzoek ook mailen naar e-mailadres info@designleuning.nl. Dan komen wij graag uw wensen doorspreken. Om vervolgens uw ideale muurleuning op maat te realiseren!