Uitgebreid aanbod in leuningen en toebehoren

Bent u op zoek naar een muurleuning? Design en industrieel of juist een muurleuning met een tijdloos design? In de webshop van Designleuning vindt u een zeer uitgebreid aanbod. Uw design muurleuning is van de beste kwaliteit en past perfect in uw interieur. Een advies op maat is mogelijk. Designleuning onderscheidt zich door een aanbod van hoge kwaliteit. Uw nieuwe muurleuning is eenvoudig te monteren met onze duidelijke handleiding. In de webshop vindt u een duidelijke beschrijving, de maten en overzichtelijke foto’s. Voor maatwerk kunt u gebruikmaken van de service van Designleuning. Ons doel? Uw muurleuning precies passend en aansluitend bij uw interieur.

Muurleuningen RVS

Muurleuningen hout

Inmeten en monteren van uw muurleuning

Het is prima mogelijk om uw muurleuning zelf te monteren. Ons bestelproces is eenvoudig en het ingeven van exacte maten wordt u eenvoudig gepresenteerd. Design en karakter? Design en hout? Design en natuur? Dat zijn een aantal voorbeelden van de stijlen die u in het aanbod zult aantreffen.

Een aantal stijlen bij Designleuning

De leuningen van Designleuning zijn overwegend uit hout, staal en RVS. Combineer design en licht met een van de fraaie toepassingen van ledverlichting. Stijlen in design zijn onder meer:

  • Stoer
  • Kleur
  • Natuur
  • Robuust
  • Industrieel

muurleuning

Het aantal kleuren waar u uit kunt kiezen is groot. Heeft u een bepaalde kleur voor de leuning in gedachten? Laat het ons weten. We bieden u een vrijblijvend en gratis advies over de mogelijkheden.

Neem contact op over uw muurleuning

Gebruik het contactformulier of stuur een e-mail aan info@designleuning.nl voor een bestelling met maatwerk. Weet u al precies wat u wilt? Plaats dan uw bestelling in de webshop. Deze wordt voor fabricage en verzending nauwkeurig door ons gecontroleerd. Wij bieden zekerheid over uw levering. Deze zal precies aan uw verwachting voldoen. Dat maakt Designleuning.nl tot de juiste keuze voor uw nieuwe muurleuning en toebehoren.