Voor ieder interieur het juiste materiaal

Een RVS muurleuning past in elk interieur. Dat weten wij van Designleuning.nl als geen ander. Wij hebben namelijk al vele jaren ervaring in het maken van een roestvrijstalen muurleuning. Deze mooie leuningen hebben wij mogen leveren bij zeer veel verschillende adressen. Van een strak kantoorpand tot een levendige woning. Het mooie van een leuning van RVS is dat deze overal past. Laat uw wensen aangaande een RVS muurleuning achter op ons contactformulier of bestel direct!

Onze mogelijkheden in een RVS muurleuning

Neem gerust een kijkje in onze ruime webshop. Dan ziet u waardoor het mogelijk is dat een muurleuning van RVS in elk interieur past. Ten eerste bieden wij twee verschillende soorten roestvrijstalen leuningen aan. Een ronde en een platte variant. Welke vorm u kiest bepaalt al voor een groot deel de gehele sfeer. Trendy, tijdloos, industrieel? U bepaalt het helemaal zelf met een muurleuning van RVS. Kiest u voor de ronde variant? Deze is bovendien geschikt voor buiten. Kiest u voor plat? Dan heeft u nog de keuze uit een grotere of smallere muurleuning. Een tweede keus die gemaakt mag worden is de afwerking. Zo bieden wij roestvrijstalen leuningen aan in geborsteld en gepolijst RVS. Ook dit draagt erg veel bij aan de sfeer die u wilt creëren. Of dat nou een ambiance van eenheid en openheid is. Of als u liever houdt van een trendy design van hout, natuur en een bijzondere kleur. Vindt het lastig een keuze te maken in al deze opties? Laat u dan adviseren door onze experts.

In elke stijl te creëren

Denkt u dat met een roestvrijstalen leuning alleen een trendy, strak design met industrieel uiterlijk gecreëerd kan worden? Dan bewijzen onze vakmensen u graag het tegendeel.

Ook in een landelijk of romantisch interieur kan een leuning van RVS juist een leuk, spannend en bijzonder contrast teweegbrengen. Onze muurleuning draagt dan bij aan de volgende sfeerbeelden:

  • Trendy design
  • Stoer doch licht
  • Tijdloos en bijzonder
  • Vol kleur en karakter
  • Eenheid en openheid

rvs muurleuning

Geef uw wensen aan ons door

Weet u al welke roestvrijstalen leuning u wenst? Bestel deze dan direct via onze gebruiksvriendelijke webshop. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk geadviseerd worden? Laat dan een bericht achter op ons contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@designleuning.nl. Wij helpen u graag aan een mooie RVS muurleuning!